Dé WARUNG

Dé WARUNG Surinaams Javaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 140 beoordelingen
22 mrt 2020 om 0:28 Snelle levering alles vers, In 1 woord top!
20 mrt 2020 om 17:55 Beste roti!!
13 mrt 2020 om 15:18 Aanrader
11 mrt 2020 om 12:00 Voor 18:00 besteld, 18:00 geleverd. Het eten was perfect. 1 woord top
8 mrt 2020 om 21:49 Heerlijk eten je proeft gewoon dat het geen diepvries is, maar vers.
7 mrt 2020 om 20:54 Het eten was niet wat we gewend waren. Niet op smaak de tempeh was smakeloos e bij de rames zat geen lamsvlees maar een paar garnalen.. zou er een andere kok zijn of is er vandaag iets anders aan de hand? Voorlopig bestellen we even ergens anders denk ik.
7 mrt 2020 om 9:14 We hadden roti kippen bout besteld. Kip was niet haar, bijna geen kerrie smaak. Heel flauw. De eieren die je besteld voor die prijs waren door de helft en zat geen smaak aan. Het enige wat lekker was, was de pannenkoek en het zuur en de loempia. Never!!
6 mrt 2020 om 20:00 Roti was lekker alleen jammer dat ze het zuur vergeten waren erbij te doen. Verder prima eten.
3 mrt 2020 om 22:23 Lekkere eten en knappe bezorger!
29 feb 2020 om 20:57 Het eten was erg lekker. Helaas duurde het erg lang, maar we kregen netjes een belletje. Vriendelijk personeel en bezorging. Fijne ervaring
28 feb 2020 om 19:40 Was prima. Maar bestelling was verkeerd. We hadden roti besteld en zouden 1 bami krijgen, daar de roti op was. Maar kregen nu 2 bami en de vega was ook ineens bami geworden. Beetje verkeerd gegaan dus. Ook misten wij wat meer groenten. Ok, niet nog keer.
28 feb 2020 om 15:13 Lekker